Tine K Home – Lake Collection 2017

av | jul 4, 2017 | Veckans Inredningsnyheter

Idag startar jag med att visa Tine K Home’s höst/vinter kollektion som döpts till Lake Collection , och enligt ingressen till katalogen som jag nyss  bläddrat igenom, så har inspirationen hämtats från äkta skandinaviskt lantliv med det rustika, ombonade och vardagsnära i fokus.
Tine K Home brukar alltid presentera fina pressbilder med härlig inspiration, men dessa som du ska få se nu är nog de finaste som jag har sett hittills ifrån nyss nämnda varumärke.

Kollektionen bjuder på en del fint mönstrade textilier, men framförallt textilier med vacker struktur och himmelskt vackra puderlatta kulörer, ja jag tycker att vinterpasteller känns som ett passande ord för att beskriva det hela.

Också sammet såklart!

Tine K’s minimalistiska soffa klädd i sammet, också dessa sammetsluffar om och om igen och igen.
Alla ska som sagt tydligen ha minst en sammetspuff eller en soffa klädd i sammet under 2017.

Här ovan ser vi ytterligare prov på de vackra textilierna som jag nyss nämnde.
Är man inte så himla förtjust i mönstrade textilier, så är mitt tipps att hålla det neutralt och istället använda sig av olika typer av material och texturer för att skapa kontraster, samt kanske addera en eller två mönstrade decokuddar för att skapa lite wow-faktor över det hela.

Kollektionen innehåller en hel del blågrå kulörer precis som vi såg hos Day Home vars höstkollektion jag visade i förra veckan.

Lampor gjorda i glas, vackra inredningsdetaljer och ljuskällor såklart, när vi går mot den mörkare halvan av året.

Det blev en hel del bilder i detta inlägget, det var nämligen så himla svårt att låta bli att ta med alla bilderna.
Vill du se ännu mera från kollektionen och få lite mer info om produkterna så kan du bläddra i katalogen som du hittar online HÄR.

*Pressbilder Tine K Home

2 Kommentarer

  1. Inredningshjälpen » Tine K Christmas Collection 2017

    […] från danska Tine K som är en storfavorit hos många inredningsintresserade. Jag visade ju deras höstkollektion 2017 för ett tag sedan men sparade julbilderna till lite längre fram, och det kan väl vara lagom […]

    Svara
  2. Inredningshjälpen » Ett bildsvep från Maison & Objet

    […] i kombination med naturmaterial som rotting och rosa sammet. Tine K Homes höstkollektion hittar du HÄR och en glimt av Christmas 2017 hittar du […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *