Golvpoolen’s digitala showroom (samarbete)

av | jul 4, 2017 | Annons, Inredningstankar

Hej tisdag hemma hos Inredningshjälpen!
Här är det full aktivitet som gäller, inte minst när det gäller planering och beställningar så att vi kan starta med badrumsrenoveringen som jag har berättat att vi ska göra.
En renovering light kan man säga som jag gör i samarbete med byggvarubutiken Golvpoolen, hos dem hittar man allt behöver när det gäller badrum, kök, vvs-produkter, kakel, parkettgolv, verktyg osv.

I Golvpoolens web-butik och butiker hittar man som sagt allt man behöver för att starta upp en renovering av badrummet som i mitt fall, och på hemsidan finns även massor med inspiration, tips om hur man går till väga, samt inte minst deras nylanserade Digitala Showroom .
Där kan man testa sig fram med olika typer av material, kakel och möbler för att se hur badrummet, köket eller vardagsrummet kommer att bli när man mixar och matchar sina olika favoriter.
Mina bästa tips är att man verkligen provar sig fram i förväg, gör mood boards med olika typer av material och kulörer innan man skrider till verket, för när tex kaklet väl är på plats så är det lite svårt att ändra sig.
Badrum är ju ofta lite mindre utrymmen, och om så är fallet är mitt tips att använda vitt kakel och hellre olika former och struktur än att blanda in andra kulörer som förminskar känslan.
En annan sak som man kanske inte tänker på är själva fogen till kaklet, även här är det viktigt att tänka efter vilken nyans man vill ha eftersom även fogen påverkar helheten och slutresultatet ganska mycket.

Nu är det ju ingen grundlig renovering som vi ska göra med nytt kakel osv, utan det befintliga ytskiktet är ok och ska bara fräschas upp med rengöring av fogar, målning av väggar och tak, renovering av möbler, nytt badkar, duschhörna och nya tidsenliga blandare, krokar osv.
Jag återkommer mer noggrant med hur jag har tänkt i ett annat inlägg, för Golvpoolen’s digitala showroom fick mig minsann att sväva bort i tankarna kring ett helt nytt badrum.
Ja, ungefär som här ovan, ett badrum helt i marmor med hexagonformat golv och duschhörna medan själva väggarna skulle kläs med kvadratiska små marmorplattor.

Ett riktigt drömbadrum för mig!

Under sommaren är det ju en hel del som använder sin lediga tid till att renovera hemma, och om du precis som jag går i sådana tankar så kika in hos Golvpoolen för massor med inspiration, tips och fina erbjudanden.

*Inlägget är skrivet i samarbete med Golvpoolen

1 kommentar

  1. Inredningshjälpen » Min badrumsinspiration (samarbete med Golvpoolen)

    […] samla in små materialprover, kataloger osv som du kan klippa och klistra med. Du kan även testa Golvpoolen’s Digitala Showroom, ett riktigt bra 3D verktyg när man står inför olika materialval. När badrummet väl är […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *