Glassig utflykt

av | jul 2, 2017 | Affiliate, Livet

Hej Söndag!

Hoppas att du har haft en riktigt härlig dag, själv lyckades jag övertala mannen att vi kände oss bättre idag hahah, och att vi behövde komma ut och lufta oss litegrann efter att ha varit inomhus i stort sett hela veckan förut små turer ut med hundarna.
Dags för söndagsutflykt med andra ord!

Jag kände för att klä mig i lite fina somriga kläder efter att ha haft mestadels pyjamas och mjukiskläder hela veckan, så jag tog på mig min nya fladdriga svarta kjol som du hittar här, ett riktigt kap från början och ännu bättre blir det om du utnyttjar erbjudandet på Ellos som ger 25% på hela deras eget sortiment (rabattkod )
Blusen från Twist & Tango med fint mönster hittade jag på REA och den finns även som knytblus.
Dessutom lämnar Ellos just nu ytterligare 25% rabatt (rabattkod 365844) på allt som är på REA när det gäller dammode, ja även för varumärken!

Och kolla in de här snygga och otroligt sköna sandaletterna av mjukt skinn från Billi Bi, de slog jag till på samtidigt som mina rosa sammets slip-in.
Sandaletterna här ovan är även de på REA så här gäller samma rabatt som jag nyss nämnde, det vill säga ytterligare 25% rabatt på redan nedsatt pris, ett helt otroligt bra köp!

Utflyktsmålet om man nu kan kalla det för det, var Skanör och en smarrig glass hos Aldo., det hör sommaren till!
Hundarna var mycket pep både på lite nya doftmarker att utforska och på glass såklart, så det blev en riktigt fin eftermiddag, och en lagom dos av ansträngning för oss sjuklingar.

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *