Shoppa Ellos Home med 25% rabatt på hela sortimentet

av | jul 1, 2017 | Affiliate, Inredning & Inspiration

ells_0147278_1483456777

I samarbete med Ellos måste jag bara tipsa dig om att deras rabatterbjudande där de lämnar 25% rabatt på hela det egna sortimentet (även för möbler) till ordinarie priser, fortfarande gäller, ja fram t om den 3/7 har du på dig att ta del av erbjudandet.
Ett riktigt bra erbjudande som sagt, och läge att slå till på tex drömiga fåtöljen Palma i sammet som åter har kommit in på lager, den sålde slut direkt senast den fanns inne.
Eller varför inte den fina taklampan i mässing eller kanske väggarmaturen Dexter , en fin sänghimmel i skirt bommullstyg som gör sovrummet extra somrigt, en ny fin matta eller kanske en uppsättning nya sängkläder?
Här nedan hittar du mina favoriter ur sortimentet, eller rättare sagt några av många, det finns ju så mycket fint och användbart hos Ellos.

*Inlägget innehåller annonslänkar

Sänghimmel i skirt bommulstyg

Taklampa Florean i mässing

Bäddset i tvättad bomullspercale som finns i flera olika fina kulörer.

Candice sängkappa i linne finns i flera fina kulörer

Trendig väggarmatur i mässing

Superfin ryamatta, finns i två storlekar.

Dekorativ glaskupol med fat i trä

Fyrkantigt fat i marmor för att skapa fina stilleben i tex köket eller badrummet (jag har i båda och älskar det eftersom det blir ordning och reda)

Spana även in det runda köksbordet med fina detaljer och med karmstolar i samma stil som finns i svart, grått, vitt och brunt.
Bordet finns även soffbord i vitt, svart och brunt utförande.

Och sist men inte minst den användbara hyllan på hjul som kan användas som förvaringsmöbel, serveringsvagn, drinkbord, avlastningsyta i köket osv osv.

Skulle du mot förmodan inte hitta något här ovan som faller dig i smaken så kika gärna på mitt inlägg med boho chic inspiration , där hittar du massor med andra produkter som du också kan shoppa med 25% rabatt fram till och med den 3/7 2017

Hoppas att du hittar något som faller dig i smaken!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *