HEM a/w 2017

Jag spinner vidare på de inredningstrender för hösten 2017 som jag var inne på i mitt tidigare inlägg om IKEA’s Augustinyheter, och gör det väldigt enkelt för mig genom att visa de senaste bilderna från designföretaget HEM.

De har ju sedan ett tag tillbaka ett väldigt tjusigt showroom i Stockholm, och där är de fina bilderna tagna.
Och som vi ser är det väldigt mycket 70-tals kulörer med grönt och brunt i fokus med inslag av djupblått och rostorange som gäller.
Den som vill vara trendig hösten 2017 satsar stort på skogsgrönt i alla dess nyanser och även brunt som sagt, och vill man dra det hela till sin spjutspets så kombinerar man dessa båda kulörer.

Puffar i alla möjliga former och storlekar är det som vi ska inreda våra hem med just nu, alla gör sina egna puffar just nu och det finns ingen hejd på det verkar det som.
Varje pressutskick som jag har fått i år har innehållit minst en puff, haha.

Strukturer, materialkombinationer och trärena möbler i stort och i smått.

Via bilderna ovan ser vi glimtar från av en ny mattkollektion som kommer inom kort, och även nya textilkollektionen Razzle Dazzle som görs i samarbete med Febrik Fabrics.

Vill du veta mer om HEM och deras produkter så klicka dig vidare till HEM’s hemsida.

*Bilder via HEM

1 reaktion på “HEM a/w 2017”

 • Alex Hannu skriver:

  Hej! Jag ville bara säga hur mycket jag uppskattar din blogg. Jag har följt dig ett tag och fått huuur mycket inspiration till hur jag vill inreda min lägenhet. Man byter ju alltid efter ett tag, såklart, och då är det så himla bra att jag kan komma in och läsa dig blogg för att få ännu mer inspiration! Så tusen tack för det <3

  Jag ville även säga att jag äntligen har startat upp en alldeles egen hemsida med målningar jag gjort. Det skulle betyda oerhört mycket för mig ifall du ville kika in där och se om det kanske finns något du gillar? 🙂 Senaste dagarna har jag gjort lite egna tryck som man kan köpa som prints, jag blev supernöjd med dom!

  Hur som haver, tack för att du tog dig tiden att läsa det här!

  Tusen kramar,
  Alex Hannu, http://www.alexhannudesign.tictail.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

dam_980x300