Ellos Home lanserar vintagekollektion hösten 2017

av | jun 14, 2017 | Veckans Inredningsnyheter

 

Som jag berättade i förbifarten tidigare så kommer Ellos Home i höst att lansera en vintagekollektion och satsar stort på att inreda hemmet med personliga uttryck.
Med fokus på personlig inredningsstil men även med omtanke om hållbarhet och miljö, samt ett ansvar att designa föremål som håller över tid, i allt från färg, form och uttryck.

 

 

Höstkollektionen kommer därför att innehålla dels nya produkter som minner om svunna tider samt gamla föremål som vaser, krukor osv som handplockats och som Ellos känner extra mycket för.

”Inspirationen kommer från 60-talet och hela eran av nytänkande och mod att förändra. Mod att inreda utifrån vem man är mod att använda vintage och mod att förändra för att skapa hållbarhet över tid.”

 

 

 

 

 

 

 

 

Föremålen som ingår i vintagekollektionen kommer bla från Rörstrand, Kosta Boda och Höganäs är handplockade och det finns bara ett unikt exemplar av varje.
Kollektionen kommer ut till försäljning på sajten den 8 augusti.

*Pressbilder Ellos

4 Kommentarer

  1. Johanna-Louise

    Hej! Snubblade in här av en slump i sökandet efter inspiration men alltså WOW, här kommer jag gå in och läsa igen. Superbra tips, trevlig läsning och fina inspirerande bilder. Tack för tipset 🙂

    Svara
  2. Pernilla

    Kommer den rosa fåtöljen även att säljas via Ellos?

    Svara
  3. Inredningshjälpen

    Hej Pernilla!

    Lite osäker på detta.

    Mvh Anette

    Svara
  4. Sisustusuutiset 24/2017 - Valkoinen Harmaja

    […] Ellos julkaisee syksyllä vintagemalliston. Syysmallisto pitää sisällään uusia tuotteita, jotka ovat saaneet vaikutteita menneiltä vuosikymmeniltä, etenkin 1960-luvulta. Mallistoon kuuluu huonekaluiden ja valaisimien lisäksi pienesineitä kuten maljakoita ja kynttilänjalkoja. Lisää kauniita kuvia uudesta mallistosta löydät ruotsalaisesta Inredningshjälpen-blogista. […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *