I mitt foliepaket! (reklam)

av | maj 29, 2017 | Annons

Nu när sommaren äntligen är här vill vi spendera så mycket tid som möjligt utomhus och riktigt njuta av solen och värmen.
Även sommarmaten vill vi så långt det går tillaga utomhus, enkelt och smidigt på grillen utan allt för mycket besvär och kastruller etc att ta hand om.
Allra enklaste sättet, och godaste om du frågar mig, är att grilla foliepaket med en massa gott inuti, ja vill man kan man faktisk tillaga hela måltiden i ett enda paket, och sen bara servera med en fräsch sallad och eventuellt en god sås.
Jag som älskar fisk stoppar allra helst detta i mitt foliepaket, tärningar av lax, små fina halvor nypotatis, brytbönor, små broccolibuketter, sparris en klyfta citron och en en klick smör, salt, peppar och en vippa dill på toppen.
Så himla god sommarmat att servera tex med romsås och något gott att dricka till, och när allt är uppätet finns det dessutom knappast någon disk att ta hand om.
Enkelt, lättlagat och gott!
Finns det plats kvar för dessert så gör jag nya små foliepaket och gör favoritdesserten Gino på grillen.
Blanda fruktbitar som du tycker om och strö över riven vit choklad, efter en stund på grillen har frukterna blivit varma och mjuka och chokladen har smält.
Servera med glass.
Kika på videon här nedan som jag visar i samararbete med Toppits® Ugn, Grill och Frysfolie om du vill ha mer inspiration och vara med och tävla om en lyxig gasolgrill från Barbecook!

*Inlägget är skrivet i samarbete med Toppits®

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *