Monkey Business

av | maj 23, 2017 | Resor

De kommande dagarna varvar jag mina inredningsnyheter och tips inom området med resetips och nedslag under min resa här på Bali.
Det här är andra gången som vi är på Bali, vi var här för 7 år sedan men vid det tillfälle hanns inte Ubud med, ett kultur och konstnärsområde som ligger centralt på Bali mitt bland djungel och risfält.
Ingen strand i sikte med andra ord, men så coolt att få bo mitt i djungeln i ett litet hus med aporna hängandes i lianerna utanför badrumsfönstret.

Jo jo, det vimlar av vlids spot här och det känns nästan som på film, inte minst eftersom aporna inte är särskilt skygga utan rör sig tätt inpå oss här på Alila Ubud där vi bor.
Igår på seneftermiddagen kom hela släkten och hälsade på vid poolområdet och stojade och hade sig, det tjattrades, de små ungarna hoppade och lekte i träden medan de mer rutinerade och äldre försökte sno lite mat osv.

Spana in den lilla ungen som hänger idogt fast vid sin mamma, och visst är det fascinerande hur lika de faktiskt är i sitt beteende om vi jämför med oss själva.
Så oerhört tacksam och glad för den här upplevelsen.

Och självklart fanns det även en världsvan härmapa i flocken!
Jag kunde knappt hålla mig för skratt när apan hoppade upp och satte sig i solsolen närmast min man och kikade lite åt vårt håll.
En annorlunda resa minst sagt och vill du spana in liveklipp från dagarna här på Bali, så kolla in Instagram/Instastories.

Kram

 

 

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *