Ethimo lanserar kollektionen Allaperto

av | maj 9, 2017 | Ethimo, Trädgård & Utemöbler

Idag vill jag visa ännu en nyhet för Dig, nämligen den sprillans nya kollektionen Allaperto som italienska utemöbelvarumärket Ethimo premiärvisade under Salone del Mobile i Milano för ca en månad sedan.
Försäljningsstart på denna kollektionen är ännu inte spikad ännu, men jag gissar att det blir först till nästa utesäsong som vi ser dessa möbler på den svenska marknaden.

Kollektionen Allaperto är designad av Matteo Thun och Antonio Rodriguez och jag personligen tycker att dessa möbler sticker ut lite i jämförelse med övriga produkter i deras sortiment, och nja kanske inte mina personliga favoriter om vi säger så.

Genom att använda olika typer av material, kulörer och textiler har man skapat olika uttryck för samma möbel och valt att döpa de olika stilarna till Grand Hotel, Camping Chic, Montagna och Urban.
Jag har inte sett kollektionen live ännu, men ser fram emot att göra det i Paris under Maison Objet i augusti, och vem vet då kanske jag blir lite mer förtjust i kollektionen, vi får se!

*Pressbilder Ethimo

1 kommentar

  1. Inredningshjälpen » Ethimo + Marc Sadler

    […] någon vecka sedan visade jag den kommande nyheten hos Allaperto italienska Ethimo, en nyhet som fick ringar på vattnet, och det tycker såklart jag som är agent […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *