Stormvind och förnybar energi via E.on (reklam)

av | apr 25, 2017 | Annons

Idag vill jag i samarbete med energiförtaget E.on göra dig uppmärksam om deras senaste kampanj med ett viktigt budskap till alla som vill värna lite extra om miljön.
Miljöfrågor i stort och smått engagerar både oss konsumenter och producenter allt mer, och visst är det bra att de stora företagen som verkligen har möjlighet att påverka, gör krafttag för vår miljö med hållbarhet och långsiktighet i fokus.
Många bäckar små heter det ju, och även vi som slutkonsumenter kan vara med och påverka på vårt sätt genom att göra smarta miljöval i vår vardag, glöm inte det!
Och på tal om detta, just nu gör E.on deras största satsning någonsin för att förnya Sverige och gör det bland annat genom att sätta upp snabbladdare för eldrivna fordon längs med E4:an, och erbjuder förnybar energi från sol och vind utan att det kostar något extra.
Och på tal om vindar, för att presentera deras nya storsatsning så har E.on spelat in en fin och talande reklamvideo på Öland vid deras vindkraftverk Kårhamn, och även låtit göra en ny version av Carola’s stora hit Fångad av en stormvind.
Kika på videon här nedan om du vill veta mer och höra den nya superfina version av låten.

Vill du veta mer om hur E.on arbetar med förnybar energi, vilka olika satsningar som görs för miljön och hur du kan bli kund hos dem, besök deras hemsida för mer information.
På hemsidan kan du även följa med in bakom kulisserna i studion och se hur El Perro Del Mar och stjärnproducenten Petter Winnberg förnyade Fångad av en Stormvind.

*Inlägget är skrivet i samarbete med E.on

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *