Baileys on the rocks! (reklam)

Iskaffe med med mycket mjölk som serveras riktigt iskallt med massor av isbitar, det kan aldrig bli för mycket is tvärtom eftersom is kyler is, är ibland det allra godaste jag vet i kaffeväg.
Finns det iskaffe att beställa när det vankas fika på café, så är jag inte sen att beställa detta istället för vanligt varmt kaffe, kaffelatte osv.
Viss sötning som vanilj eller liknande brukar jag också vilja i, men det tror jag blir ganska överflödigt nu när det lanseras en ny iskaffevariant där man tillsatt likören Baileys som smaksättare.
Ja, hurgott låter inte detta? En riktig höjdare gissar jag.

Baileys är ju en riktig likörklassiker som älskas av många världen över, och även en av mina favoriter.
Att servera kyld Baileys rakt upp och ned ”on the rocks” är fantastiskt gott, och räcker gott och väl som dessert efter en större middag.
Eller varför inte använda likören som smaksättare till glass, chokladmousse eller tårtfyllning, bara för att nämna något, för listan kan säkert göras lång.

Och även om jag helt fullt håller med om att denna dryck ska serveras riktigt välkyl med mycket is, så tror jag bestämt att det är med viss överdrift som tjejen i videon här nedan tar sig ann uppgiften inför servering.
Kolla själv här nedan så får du se vad jag syftar på!

*Reklam i samarbete med Baileys

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

dam_980x300