ISH Frankfurt 2017

av | mar 14, 2017 | Design, Mässor, Trendspanat

image

Nu har jag avverkat två intensiva dagar på ISH 2017 här i Frankfurt, en gigantisk mässa med allt som rör VVS, badrum, vattenteknik osv och det är en bransch som verkligen är intressant, inte enbart för det estetiska utan minst lika mycket när det gäller miljöfrågor, vattenförbrukning osv.
Ikväll kikar jag in mest för att dela med mig av några glimtar från mina dagar, och extra härligt att vakna upp till strålande solsken, promenaden från hotellet till mässan imorse var helt underbar!

image

Jag var som jag berättat tidigare, på plats på mässan tillsammans med/i samarbete med Grohe, och jag tänker berätta lite mer om dem senare, badrumstrenderna som gäller just nu och glimtar från sådant som hag jag sett och gillat, men först ska jag komma hem och ta itu med bilderna och sortera tankarna.
Du kanske noterar att bilderna i detta inlägget de blåaste i mannaminne, ja till och med jag är klädd i blått, men vad passar bättre till temat vatten?

image

Grohe höll till i en helt egen mässhall, så det var riktigt stor monter med deras representanter på plats från hela världen och det visades upp alla möjliga produkter från häftiga regnskogsdushar till blandare och toalettstolar med den senaste designen och teknologin.
En av mina personliga favoriter skymtas faktiskt i bild här nedan, ja jag tror du kan ana vilken, haha.

image

image

Också har jag träffat och haft sällskap av nya trevliga bekantsksper, bl.a. norska bloggaren Maren Baxter har ett av Norges vackraste hem och fått ta emot pris för detta, men det är värt ett eget inlägg tycker jag så jag avslutar detta inlägget här och återkommer snart igen i ämnet.

Nu vänta på flyget och längta hem till mina killar.
Kram!

*Inlägget är skrivet i samarbete med Grohe

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *