Blog Love – Only Deco Love

av | mar 7, 2017 | Bloggkärlek, Design

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I förra veckan visade jag ett koppel med bilder från den norska bloggaren och stylisten Elisabeth Heier’s nya hem och i den vevan dök även Katerina Dima mer känd som Only Deco Love ’s namn upp eftersom det var hon som hade tagit en del av de fina bilderna hemma hos Elisabeth.
Och då tänkte jag att det kunde vara en bra uppföljning med ännu ett inlägg på temat bloggkärlek, och den här gången hälsar vi på hemma hos Katerina som även hon bor och bloggar i Norge.
Ett SÅ himla fint hem med tydliga nordiska influenser, som du säkert kommer att gilla precis lika mycket som jag och många andra med mig.

onlydecolove1aa2

onlydecolove13

onlydecolove10

Efter att ha sett dessa bilderna känns det ju helt klart som om det är givet med en härlig sänghimmel av linnetyg, det ser ju väldigt mysigt ut och lägg sen till den där kladdkakan som serveras….

onlydecolove3-2

onlydecolove2a

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

onlydecolove1

Krukorna från Skagerak som lanserades förra året syns på flera ställen hemma hos Katerina, och inte undra på det för de är så himla fina.

onlydecolove1a

Bilderna här i mitt inlägg är stylade och fotograferade av Katerina Dima och jag publicerar dem godkännande ifrån henne.
Vill du kika vidare i hennes blogg så hittar du den HÄR

*Linked with Love

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *