Ellos finaste matta Amir

av | mar 1, 2017 | Affiliate, Design

IMG_4717

Nästan alltid när jag visar bilder här hemifrån, så får jag frågor kring våra mattor, inte minst de som ligger under matbordet, så därför tänkte jag tipsa lite om dessa för er som är intresserade.
Mattorna är av typen berber/marockansk ullmatta, och om du frågar mig, Ellos finaste matta just nu som heter Amir.

3D7A3387

IMG_4716

Mattorna är handvävda av 100% ull, vilket gör att ingen matta är riktigt den andra lik vare sig till mönster eller exakt färgton och det är lite tjusningen med det hela, tycker jag.
Amir ingår dessutom i Ellos Conscious Choice-sortiment där endast produkter som producerats med hänsyn till vår hälsa och miljö får ta plats, produkter av ekologiska eller återvunna material, ja helt enkelt ett bättre och mera hållbart val för framtiden.

IMG_4715

Amir finns i två olika storlekar 240×170 samt 300×200 och om du skulle vara sugen på en ny fin matta till ditt hem så kan jag tipsa dig om att du får 20% rabatt+fri frakt på ett helt köp hos Ellos när du anger *rabattkoden 355430 (gäller fram till midnatt idag den 2017-03-01), och glöm inte att tänka på att mattan hellre ska gå en bra bit under möbler osv än att precis nå under eller ligga som ett frimärke framför soffan osv.
Ett tips ifrån mig!

*Villkor
Nybeställning för över 200kr på kläder, skor, möbler, accessoarer, ”Beauty by Ellos, Sense of Karma och Northern Beauty”, hemtextil, inomhusbelysning, tapeter eller mattor på Ellos.
Gäller max en gång per kund, t.o.m. 2017-03-01. Fri frakt omfattar normalpaket upp till 20 kg.
Kan ej kombineras med andra erbjudanden, prissänkta varor eller varor märkta med ”kampanjpris” eller ”design by”. UGG, Odd Molly, SPANX och Odd Molly home är undantaget rabatten.

*Inlägget är skrivet i samarbete med Ellos och innehåller affiliatelänkar

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

1 kommentar

  1. Lena

    Hejsan,
    Golven är jättefina! Hur och vad har du gjort med dem?
    (mattan ursnygg också såklart!)
    Tack för bra blogg!
    Lena

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *