Designbaren 2017 Stockholm Furniture Fair

av | feb 10, 2017 | Design

IMG_4307

Det hör liksom till tycker jag, att uppleva Designbaren under Stockholm Furniture Fair, inte bara kolla in från utsidan utan även att slå sig ner och testa maten.
Jag tänker att de som har designat själva interiören öven har haft en tanke att det ska harmoniera med det som serveras, ja en helhetsupplevelse för både öga och smaklökar.
Årets upplaga har designats av Note Design Studio som jag verkligen gillar, det är ett gäng som alltid levererar det där lilla extra, och som du snart kommer att få se så var det inget undantag denna gången.

IMG_4305

3D7A2850

3D7A2823

image

 

Restaurangen’s namn Sulla bocca di tutti vilket betyder ”På allas läppar”, var parollen töratt bjuda på en härlig, inspirerande och generös upplevelse, och vittnar om att det är italienskt som står på menyn.
Och det stämmer på pricken för det är ingen mindre än Isabella Morone som tidigare var kökschef på Caina på Nobis (numer på Mother som jag ej har hunnit testa) som har satt ihop menyn.

3D7A2843

IMG_4310

IMG_4306

Själva inredningen visar väldigt tydligt tycker jag, de trender som råder, både kulör- och materialmässigt.
Som jag sagt tidigare så kan den som är lite feg hålla sig till de ljusa nudenyanserna medan den som är djärv tar till rostiga toner, klarröta eller kombinera nue och rött som i Note Design Studio har gjort!

image

3D7A2832

IMG_4317

IMG_4315

Vi testade en varmrätt (Burrata med Gnocchi) och två förrätter (råbiff och torsk sashimi med löjrom) när vi var där, allt var jättegott men ingen speciell service, tyvärr och priserna för maten är väldigt högt satta viket gör att många nog avstår från att äta där, och det är ju lite synd.
Kanske kunde man tänka på det till nästa upplaga, det tror jag hade varit toppen.

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

1 kommentar

  1. Inredningshjälpen: Trender och favoriter från Stockholm Furniture Fair 2017

    […] brokiga kombinationer. Kontraster! Iögonfallande kombinationer var parollen, ja inte minst Designbaren var ju ett prov på […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *