Senaste nytt från Bloomingville

av | feb 17, 2017 | Affiliate, Design, Inredning & Inspiration

Senaste nytt från danska Bloomingville (Adlink) finns nu ute i butik (Adlink) och jag tycker att det finns riktigt många fina nyheter i deras vårkollektion så några av mina tips följer här nedan.
Häng med!

Untitled1

I år ser vi massor med rustik keramik med 70-tals stuk både till växter och blomster, dvs krukor och vaser men självklart även till det dukade bordet (Adlink).
Att kombinera en matt oglaserad yta med en vackert glaserad skapar kontraster och nya uttryck.
Här ovan ser vi Blomkruka Rosa med fat, blomkruka Tera med rosa kant, blomkrukorna Siv och Rut samt vasen Stone.(Adlinks)

Untitled2

Pantone har utnämn Greenery som årets kulör, jag personligen kommer att anamma detta genom att addera naturlig grönska i form av stora frodiga växter och dessa i kombination med fina korgar av naturmaterial som sjögräs, jute, bast osv är hur fint som helst tycker jag.
Här ovan ser vi korgarna Raffia och vill du kika på fler liknande korgar så kika HÄR. (Adlinks)

Untitled

Satsa på skräddad belysning (Adlink)till ditt hem, hellre flera små ljuskällor än en stor, och inte enbart för belysningens skull utan tänk på lampor som fina inredningsdetaljer med det där lilla extra!
Här ovan ser du nya taklampan i glas som heter Git (Adlink).

Untitled3

Något som allt fler börjar anamma i en värld där allt snurrar på i ljusets hastighet året runt, är att sakta ner en smula, unna sig tid för avkoppling, egentid och att bara vara utan några större utsvävningar.
Unna dig en stund för dig själv med en god kopp kaffe eller ditt favorit te och koppla bort tidens brus för stund.
Här ovan ser vi ”Slow Brewern” Drip (Adlink) som verkligen är back to basic och en väldigt snygg detalj i köket, keramikmuggarna som tillhör serien Sandrine samt sist men inte minst Glaskopparna Kia som även finns som dricksglas.

*Fetmarkerade länkar är Adlinks i samarbete med Ellos.

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *