Inredningshjälpen på Cisions topplista för inredningsbloggar 2017!

av | feb 4, 2017 | Bloggkärlek

IMG_4026

Jag får ofta frågor kring mitt bloggande, hur det startade, hur mycket tid jag lägger ner och om det går att tjäna pengar som bloggare/instagramprofil.
Jag startade bloggen för ca fyra år sedan, och visste då inte riktigt hur vägen skulle stakas ut, men jag har följt min magkänsla, mitt brinnande intresse för inredning, design och trender och inte minst varit min personlig stil trogen både när det gäller själva min inredningsstil och hur jag kommunicerar här i bloggen.
Och just det där att vara konsekvent, lägga ner sin själ och mycket hårt arbete är ett bra tips för framgång oavsett vad det gäller.
Lägg sen till en nypa nyfikenhet, glädjen över att se resultat av sitt arbete, och att man faktiskt kan utvecklas om man vill, allt det där tillsammans gör att det är oerhört kul och utmanade, tycker jag.
Det område där jag utvecklats allra mest är när det gäller fotograferingen, innan jag började blogga hade jag inte ens en kamera, och idag är det ibland det roligaste jag vet och jag kan själv se utvecklingen från start till nu.
Och ja, mina bilder är en del av min framgång.

3D7A2304

Bloggen är idag en del av mitt företag By AGUS och jag lägger ner ca 75% av min tid på sådant som är blogg- eller instagramrelaterat och nej, vi snackar inget 9-5 arbete här eller helt lediga helger eller x antal semesterveckor per år…
Som nu när vi åker upp till Stockholm Design Week där jag startar redan imorgon med att åka ut till mäsan för att rodda växter/träd till en monter samt piffa med kuddar, mattor etc för en av våra agenturer som ställer ut där.
Sen på måndag startar veckan där jag deltar i en massa pressevent (rekordmånga inbjudningar i år), ska avverka själva mässan, hinna med bloggen och instagram, svara på mail osv osv då blir det snarare dygnet-runt-arbete i 7 dagar.

Version 2

Och då är det såklart extra roligt att få reda på att Inredningshjälpen finns med på listan med Cision’s Bloggtopplista Inredningsbloggar 2017.
För dig som inte vet vad Cision är så är det kort förklarat den globalt ledande aktören inom affärsdriven informationshantering (media intelligence) som varje år rankar de bloggare inom olika kategorier baserat på en metodik som utgår från inlänkar, relevans, hur ofta bloggen uppdateras, läsarkommentarer och popularitet i sociala medier.
Tacksamhet och stor ödmjukhet över att finnas med på den listan tillsamen med andra duktiga bloggare, och jag vill främst lyfta fram ettan på listan Frida med Trendenser som är både en av mina största förebilder och en fin vän.

Också vill jag så klart tacka Dig som kikar in här hos mig, utan dig vore bloggen ingenting!

Kram

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *