IMMspired – bloggers inspiration IMM Cologne

av | jan 18, 2017 | Design, Okategoriserade, Trendspanat, Veckans Inredningsnyheter

IMG_3553

Eftersom vi bara hade två dagar på mässan i Köln så var jag väl förberedd med en lista med sådant som jag ville kika på, vilka utställare på plats jag ville hinna till också hade vi ju möte med våra egna agenturer på plats och lite kunder.
Das Haus som man kan jämföra med vår Guest of Honour utställning vid Stockholm Furniture Fair fanns med på listan, men jag blev lite besviken.
Rådande influenser och livsstilsomvälvningar till trots med fokus på hållbarhet och hyllningar till det traditionella och genuina, så var det ett ganska trist hus som iscensatts av den amerikanske designern Todd Bracher tyckte jag, så det blir inga bilder därifrån.
Däremot blir det ett bildsvep från IMMspired en trendutställning skapad av bloggerskan Desirée Groenendal med välkända bloggen Vosgesparis
Hela 100 kvm på bästa platsen hade hon fått till sitt förfogande för att skapa en trendutställning!

3D7A1449

Så träffsäkert och välgjort och det fanns många av mina favoriter på plats, ja inte minst var det kul att se att de valt samma soffa som jag har hemma, nya modulsoffan Cosima från Bolia.
En bloggsoffa månne?

IMG_3557

IMG_3555

IMG_3554

3D7A1451

3D7A1448

Cognacsfärgat läder och gröna nyanser, hantverk, rustik keramik från Serax, lamporna ODA från Pulpo designade av Sebastion Herkner som jag älskar, den nya stolen Workshop designad av Cecilie Manz för Muuto, lampor från Brokis Lightning, hylla med helt öppna hyllplan, trägolv, terrakottakrukor av alla de slag fyllda av vildvuxna blommor, kaktusar osv.
Cognacsfärgat läder syntes för övrig på många ställen där jag spanade runt precis som grönt i alla dess nyanser, greenery effekten är här!

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

2 Kommentarer

  1. Ninni

    TACK ANETTE, för Det Du delat från mässan IMM Cologne, Bilder och Din text.
    Vill jag bli snabbt uppdaterad, så vet jag vilken blogg jag ska följa..en upptäckt jag gjorde mig så lycklig för flera år sedan.
    Sedan är det ju alltid uppdatering hos Dig…UNDERBART,
    TACK Anette för Ditt arbete Du lägger ned på det här i Din fina blogg.
    Ljusa Kramar från Ninni.

    Svara
  2. Inredningshjälpen » AYTM….

    […] i Paris och jag ska faktiskt besöka de två två förstnämnda och ser bland annat fram emot att spana in trendutställningen som var fab förra […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *