Sjömagasinets Julbord

av | dec 13, 2016 | Jul, Okategoriserade

image

En av anledningarna till att vi är i Göteborg är att vi inte för nått i världen ville missa Sjömagasinets Julbord som är ett av de bästa julborden som jag har varit på.
Vi har varit där två gånger tidigare för julbord, och flera gånger sommartid för att äta deras skaldjursplatå som alltid är av världsklass, precis som servicen.
Härligt välkomnade utanför byggnaden med tända brasor och värmande glögg innan det är dags att stiga in i stugan!

img_2857

3d7a0079

För dig som inte har besökt Sjömagasinet i Göteborg där Ulf Wagner och  Gustav Trädgårdh huserar, så kan jag berätta att det är supermysig där vid juletid med brasa, massor med julpynt och riktigt rustik stämning.
Och på sommaren är det strålande vackert eftersom den gamla magasinsbyggnaden ligger precis vid vattnet, ja du kan ju tänka dig!

img_2854

img_2856

img_2855

Mysigheten och den dunkla belysningen gör ju såklart att var svårt att ta fina bilder, jag ser ut som om jag fått gulsot eller något i den stilen men det har jag inte, haha.
Det bjuder jag på!

image

Sjömagasinets julbord har fokus på fisk och skaldjur och jag åt  tex sill, lax av olika sorter, supergod skagenröra och färska räkor och drack champagne och julmust till.
Årets första julbord för vår del, det första är alltid det bästa!

img_2865

3d7a0102

img_2863

Avslutningsvis så finns det en dignande buffé fullastad med julens desserter, kakor, julgodis och frukter så det var man (läs jag) mån om att spara plats för.
En helt underbar kväll hade vi och lämnade Sjömagasinet mycket mätta och belåtna.

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *