Mimou Pure Pink

av | nov 24, 2016 | Design, Okategoriserade, Veckans Inredningsnyheter

Igår var det pressdag hos bla Trendgruppen uppe i Stockholm, en visning som jag tyvärr missade men som jag kompenserar med att visa pressbilderna ifrån på löpande band, jag har ju redan visat Iittala Ultramarin och alldeles nyss visade jag Rörstrand Filippa K 2017.

image

Och nu, nu vill jag visa dig senaste nytt från en av mina favoriter, varumärket Mimou, som utökar den fina porslinsserien Pure med kulören Pink nu till den kommande vår/sommarkollektionen 2017.

image

image

image

Oj oj oj, hur mycket som helst som kommer under våren och sommaren 2017 verkar vara som specialgjort för mig (skojar bara), jag som älskar rosa över allt annat!
Minou’s fina porslinsserie som finns sedan tidigare med tallrikar, skålar i olika storlekar, en servingssked, tesked, vingskål, saltburk osv i olika kulörer och i stänkmönstret Stain kompletteras nu med en vacker ljusrosa kulör.

image

image

Pure Pink kommer som skål i fyra olika storlekar, från liten frukostskål till stor salladsskål, assiett, mattallrik samt den lilla användbara vingskålen.

Så vackert i dess rustika enkelhet,  och snyggt att använda sig av enstaka produkter i svart som kontrast till det ljusa porslinet.

*pressbilder från Mimou

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

1 kommentar

  1. Inredningshjälpen » Mimou AW2017

    […] fina keramikserie Pure tillverkad i norra Thailand är ingen nyhet i sig, jag har sådant porslin här hemma hos oss och […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *