Kom i julstämning!

av | nov 21, 2016 | Design, Okategoriserade

Bilden här nedan har några år, två skulle jag tro, på nacken men sådär ungefär brukar det se ut i hallen här hemma hos nu i juletid.
Ja för den här veckan kan man vi väl vara överens om att julen officiellt är här?
Och dags att att komma i julstämning allt eftersom, och för att hjälpa till lite på traven så har jag satt ihop ett collage med superhärliga saker från Ellos som lätt som en plätt fixar julstämning, jag lovar!

Idag öppnar dessutom deras Gift Shop äoch det firar de med 25 % rabatt på din order!
Gäller bara 24h så skynda!!

25 % rabatt på din beställning* – inkl mängder av varumärken och leksaker!

Erbjudandekod: 345447

Villkor:

Nybeställning på kläder, skor, hemtextil, inomhusbelysning, tapeter eller mattor på Ellos.Gäller max en gång per kund, t.o.m. 2016-11-23.
Kan ej kombineras med andra erbjudanden, prissänkta varor eller varor märkta med ”kampanjpris” eller ”design by”. UGG, Odd Molly, SPANX, Vagabond och Odd Molly home är undantaget rabatten.Gäller max en gång per kund. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel

dsc_02303-640x967

 Vi startar med att kika på mysfaktorhöjaren, en  hitte-på-öppen spis, och som du ser här ovan har vi en sådan i vår hall.
Spisen finns både i vitt och svart och kräver inga som helst installationer utan man eldar i den med bimetanol, och Du hittar en exakt likadan HÄR.
Julens finaste klänning i svart sammet och spets design Ida Sjöstedt för Ellos eller om man hellre vill köra på rött så finns fina klänningen Patrice.
Passande pumps i både en svart och en röd variant och även dessa från Ida Sjöstedt-kollektionen.
Klänningar, tajta skinnbrallor och snygga pumps i all ära, men visst är det härligaste med julen att få softa omkring i en skön pyjamas och härliga varma fårskinnstofflor på fossingarna och bara ha det skönt?
Julen kräver sin gran tycker jag, och om man av olika anledningar inte vill eller kan ha en riktig gran så tycker jag att den här konstgranen ser mycket verklighetstrogen ut, och under granen passar det fint med en rund sjögräsmatta.
Värmande Gotlandsskinn eller andra fina lammskinn, ljusslingor, slingor med garnboll eller kanske med konst-buxbom skapar mysig belysning, precis som julstjärnorna Harlekin och Kristall

*Inlägget innehåller Adlinks

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *