Fjällfil funkar alltid (sponsrad video)

av | okt 17, 2016 | Annons, Okategoriserade

Jag har enda sedan jag var liten varit en riktigt dålig frukostätare, att stiga upp och gå rakt ifrån sängen och sätta mig och äta en stadig frukost är alltså inte riktigt min melodi.
Frukosten anses vara dagens viktigaste måltid om man ska följa expertisens råd kring kost och hälsa, men vad ska man göra när aptiten och matlusten inte finns så tidigt på dygnet?
I den åldern när föräldrarna bestämmer över vad man ska äta eller inte, ja då blev det en hel del fighter kring det där med frukosten vill jag minnas.
I vuxen ålder har jag dock lärt mig att lyssna på kroppen och dess olika behov, och att äta eller dricka något lättsmält som juice, yoghurt eller filmjölk funkar alltid, ja faktiskt även tidigt på morgonen.
Kylskåpet hemma hos oss innehåller därför flera olika sorters fil, fruktyoghurt och yoghurt som är lite krämigare som även funkar fint som en nyttig dessert.
Urvalet av sådana produkter i matbutiken är ju oftast gigantiskt och jag tror nog att jag har provat de flesta varianterna, från de helt fettfria sötsliskiga till de lite fetare krämiga varianterna.
Just Fjällfil som jag skriver detta inlägget i sammanbete med har jag ätit i perioder, jag gillar den lite speciella ”stickiga” känslan när man äter deras fil, också har de lite speciella nordiska smaksättningar som hjortron och björksav.
Spännande smaksättningar som sticker ut från mängden i jämförelse med övriga mejeriprodukter, inte sant?

En skål med filmjölk eller yoghurt går som sagt alltid ner och är jag lite mer hungrig så adderar jag lite krispig granola, färska bär eller nyttiga frukostflingor, ja lite beroende av vad som finns hemma just då.
Och Fjällfil, ja det funkar faktiskt alltid, det ser man ju tydligt i videon här ovan.

*Inlägg i samarbete med Fjällfil

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *