Att vakna upp på Varbergs Stadshotell

av | okt 21, 2016 | Hotelldesign, Okategoriserade

img_1856

Idag vaknade jag upp i den här spatiösa miljön på Varbergs Stadshotell i ett av deras boutiquerum som är inredda med extra allt, minst sagt.
Vårt rum hade leo och krokodiltapeter, en stor maffig, djupstoppad sänggavel i svart skinn, superskön säng, marmor och guld detaljer osv.

3d7a8611

Med regnet smattrande mot rutan när jag vaknade upp, bestämde jag mig för att stanna kvar i sängen och jobba lite före frukosten istället för att ge mig ut på en promenad.
Ett bra val och en skön start på min dag.

3d7a8613

img_1863

Vi blev faktiskt uppgraderade till en svit med ett extra rum med soffa, matbord osv och kolla in fina ljuskronan Sarfatti från Flos (ad) som hänger där, inte alls dåligt med sådana belysningsarmaturer i ett hotellrum.

3d7a8616

Och lampan i sovrummet, en pampig guldljuskrona som stolt hänger där över sängen.
Jag älskar miljöombytet som man får när man bor på hotell, då kan man uppleva och testa helt andra inredningsstilar än den som man själv har hemma, hotellmiljöer är faktisk en av mina största inspirationskällor för dig som inte hört det förut.

img_1861

image

img_1862

img_1860

Bilderna ovan talar nog sitt tydliga språk, för vem kan tycka något annat än att det är underbart att njuta av en god hotellfrukost i en fin och rofylld miljö?
Jag kör på en Casual Friday med nya favorittröjan från Morris Lady, så skön att jag funderar på att köpa en rosa dito (ad).

Nu checkar vi ut och beger oss hemåt för att hämta upp älsklingskillarna och fira en bra vecka med ledig helg.

Kram

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

1 kommentar

  1. Inredningshjälpen: Dusty Pink for the weekend

    […] Alfred & August har ju varit på hundpensionatet under tiden vi var i Stockholm och i Varberg, så de är lite extra trötta och kelsjuka minsann. Ikväll blir det fisksoppa till middag också […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *