Asia Spa i Varberg

av | okt 20, 2016 | Hotelldesign, Okategoriserade

image

Igår var jag som sagt på skördefest hos Trendenser i Lindome, och i vanlig ordning så var jag ute i sista momangen med att boka hotellrum, och när jag väl skulle boka så fanns det inte ett enda hotellrum tillgängligt i hela Göteborg!
Hur är det ens möjligt?!
Jag försökte höra mig för med alla jag känner som möjligtvis skulle kunna ha en tråd att dra i men nej jag var på vippen att ge upp helt och hållet, men då kom den här grymma tjejen till min undsättning och hjälpte mig att fixa ett rum på Varbergs Stadshotell & Asia Spa, och det är ju absolut inte fy skam det heller, absolut inte.

img_1824

Så där checkade vi in sent igår och bestämde oss för att stanna i Varberg under torsdagen när vi ända var här.
Så idag har vi varvat planeringsarbete, läst igenom och granskat ett kotrakt som jag funderar på att signera och däremellan tagit en långpromenad, njutit av Asia Spa och ätit lunch i restaurangen.
Lyxtorsdag minst sagt!

3d7a8628

image

3d7a8658

3d7a8656

3d7a8648

Själva SPA-avdelningen med de olika relaxutrymmena, de varma källorna och Vitality Poolen är ju så himla härligt att njuta av, och extra bra att vara här en vardag när det är mindre människor jämfört med på helgen.
Jag anammade den japanska stilen som du ser eller ”nu ser du ut som lilla My” som min käre man brukar säga, men det bjuder jag på idag

Hoppas att du har haft en fin dag, det har jag och jag kommer nog att somna extra skönt i kväll efter allt badande.

Kram

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *