Strandbaden Falkenberg

av | okt 28, 2016 | Hotelldesign, Okategoriserade

image

Igår checkade vi in på Strandbaden i Falkenberg och dagen till ära så bjöds vi på strålande solsken som välkomnade oss till Västkusten.
Eller om man ska vara petig så blev det ju snarare ett rungande välkomna tillbaka, eftersom vi var i Varberg i förra veckan.

image

3d7a8914

image

Lobbyn på Strandbaden är hur fin som helst med enorm takhöjd, härlig kolonial inredningsstil och en värmande brasa i centrum.
Jag testade att ta en bild på den sprakande öppna spisen, men den bilden blev så gul och ful så du får helt försöka föreställa dig hur mysigt det var, ok?

image

image

image

Också fick vi nyckeln till rummet och där möttes vi av nästan samma väggkulör som hemma hos oss, en inbjudande säng och utanför en stor balkong…

image

image

….. med den här magiskt fina utsikten och vågornas öronbedövande brus mot stranden.
Bättre havsutsikt än så här blir det inte!

image

image

Dags för lunch!
Jag var så himla hungrig eftersom jag inte hann äta frukost innan vi åkte hemifrån, så själva maten fanns det inte ens en tanke på att fotografera, men jag åt iallafall en väldigt god svampsoppa, bröd och sallad.


image

3d7a8996

image

3d7a8975

3d7a8978

Efter lunchen blev det en stund på hotellets SPA innan det var dags att förbereda sig för telefonkonferens med en av våra agenturer och lite annat i arbetsväg och ja, ungefär sådär var min torsdag och på kvällen avslutades en bra dag på Strandbaden Falkenberg med en god middag.
Freadagskänsla på en torsdag, finns inte mycket som slår det, och idag har vi startat dagen med en god frukost, SPA-Ritualen och nu är dags att checka ut från Strandbaden.

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

1 kommentar

  1. Henric Persson

    Hej!
    Vilka fina bilder du har tagit igen och vi är så glada att du är hos oss.
    Ha nu riktigt mysigt på hotellet 🙂 Vi ses i korridorerna eller framför brasan.

    Med vänliga hälsningar

    // Vännerna på stranden

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *