My Wish List 10

av | okt 26, 2016 | Design, My Wish List, Okategoriserade

Efter all julinspiration här hos mig idag tänkte jag att det kunde passa bra med en liten önskelista, nja inte den som ska lämnas till jultomten i december, utan ett litet hopkok av saker som jag önskar mig just nu från stort till lite mindre.
Kolla här!

Den svarta kappan i bild är faktiskt ingen önskan längre, för den slog jag till på häromdagen och väntar ivrigt på att mitt paket ska komma, som en liten belöning till mig själv för väl utfört arbete skulle man kunna kalla det.
Kolla in snygga fåtöljen Mr. Jones från ADEA. Finns även som soffa och denna såg jag när den lanserades i Stockholm tidigare i år och kärleken består.

Världens bästa putsmedel för mässing och koppar är inte så lätt att hitta alltid, men nu vet jag att det finns HÄR , jag tänker bunkra upp!
I år önskar jag mig en ny adventssjustake, och funderar på om inte ljusstaken December i mässing designad av Sabina Grubbeson kunde passa bra hos oss?
Önskelampan nummer ett för mig har funnits med på flera önskelistor nu, men en dag ska Taccia Mini från Flos bli min!
Dusty Pink är min melodi och lyckligtvis finns puffen Lea i just den kulören.
Sist men inte minst har vi väggspegeln med ljushållare från Markslöjd och jag vet precis var den skulle sitta som en smäck hemma hos oss.

*Inlägget innehåller adlinks.

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

2 Kommentarer

  1. Anncha, stiligahem.se

    Åh, mr jones var väldigt snygg. Den måste jag titta närmare på helt klart. Ha en trevlig obsdagskväll

    Svara
  2. Annika

    Fin önskelista!

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *