Bloggmiddag hos EkPr

av | okt 13, 2016 | Inredning & Inspiration, Okategoriserade

img_1669

Låt mig börja med en liten ursäkt, igår var jag nämligen på en supertrevlig bloggmiddag som arrangerades av EKPR men tyvärr gör bilderna inte tillställningen någon rättvisa.
Stämningen, ja hela kvällen var så himla mysig och med härlig intim location, och med det följer mysbelysning såklart, och det i kombination med fotografering funkar sådär.
Men jag har gjort mitt yttersta för att iallafall ge Dig en lite glimt av hur vi hade det igår, så nu kikar vi vidare!

img_1666

3d7a8417

Vi satte oss ned vid ett vackert dukat bord med en vårens kulörer när det gäller linnedukar etc från Himla, servisen Diamond från Dyrberg Kern och även armband ifrån dem som användes servettringar, glas från Frederik Bagger osv, och sen var festen var igång!

img_1663

img_1668

Vi serverades väldigt god och nyttig mat, ja enligt utsago så innehöll rätterna en massa läkande och antiinflammatoriska ingredienser , allt var vegetariskt, väldigt gott och hade tillagats av Pom & Flora
Roligt att testa annorlunda mat, just vegetariskt är jag personligen urusel på att komma med uppslag kring, så mycket uppskattat av mig!

3d7a8395

image

Moderator vid middagen var proffsiga Andrea Brodin + hennes fina gravidmage, och under middagen så intervjuade Andrea bl.a. grundaren av Dirty Linen som är ett av mina favoritvarumärken, Pia från Pipols Bazaar, vi fick lära oss mera om danska varumärket Muubs, kika på foto fotokonst från Piqmo och sist men inte minst en presentation av varumärket A Nordin .

img_1672

img_1667

image

img_1670

Också kikade vi runt i bland alla fina nyheter i EKPR’s showroom, här ovan ser du endast ett axplock av alla produkter från olika varumärken som finns representerade hos dem, men kolla in de tuffa slip in dojjorna med päls som kommer från A Nordin, hur ljuvliga är inte de?
Självklart var det även kul att träffa bloggvänner och andra kändisar i branschen och skvallra lite vad som hänt sedan senast, ja du förstår nog vad jag menar.

En mycket trevlig kväll på alla sätt och vis, och jag tackar härmed ödmjukast för att jag fick komma och ta del av det hela!

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

1 kommentar

  1. Anna

    Mycket fint. Fastnar för mattan under sängen, har du nån info hur/var man kan få tag på den? Alltid lika roligt läsa din inlägg kram

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *