Vitra Pop-Up Office design by Konstantin Grcic

av | sep 20, 2016 | Design, LDF2016, Mässor, Okategoriserade

3d7a7719

Idag startade jag min dag här i London med en pressvisning hos Vitra i deras pop-up showroom där de visar deras nya finurliga kontorslösningar för det flexibla och mobila kontoret av idag.
Kollektionen som allting bygger kring heter Hack Systems och har designats av ingen mindre än Konstantin Grcic, och det är även han som designat Allstar Chair och Stool Tool som också syns i bild.

3d7a7690

image

Riktigt smarta moduler för det flexibla kontoret som lätt fälls ihop och blir en rullbar sektion som kan flyttas till ett annat ställe, fällas ut igen och själva bordsskivan kan höjas/sänkas med en enkel vev till önskad höjd, och faktisk om man så vill, även använda som soffa!

3d7a7702

img_1123

Stool Tool!

En pall med två olika sitthöjder i en och samma möbel, vilket gör den multifunktionell och passande till det moderna kontoret av idag.
Dessutom är Tool Stool stapelbar och lättviktig vilket gör den ännu mera smart.

img_1119

image

img_1120

Jag tycker att det är så himla roligt och inspirerande att allt fler designföretag gör lite oväntade produkter och designsamarbete med tanke bakom, och att det inte alltid behöver var produkter i lyxsegmentet, utan ”vanliga produkter” som känns aktuella för de flesta av oss.
Vill du se fler nyheter från Vitra, kika HÄR
.
skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

1 kommentar

  1. Inredningshjälpen: Vitra Cyl – Bouroullec Brothers

    […] Vitra lanserade ju så sent som för ca en månad sedan, flexibla och mobila kontorslösningen Pop-Up-Office fast då i samarbete med Konstantin Grcic, […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *