Skagerak Indoor – latest news!

av | sep 16, 2016 | Design, Okategoriserade, Veckans Inredningsnyheter

image

Av rent praktiska skäl har jag valt att dela upp nyheterna från Skagerak i två olika inlägg, så i detta inlägget tänkte jag visa er nyheter när det gäller möbler och accessoarer för inomhusbruk.
Jag startar med att visa jubileumsutgåvan av pallen Georg som lanseras eftersom Skagerak firar 40 år i branschen!
Pallen har designats av Chris L. Halstrøm och jubileumsutgåvan kommer i obehandlad ek tillsammans med en liten kudde tillverkad av anilineläder Tärnsjö Garveri, och säljs hos utvalda återförsäljare.

img_0951

Och ännu en nyhet till Georg-serien, ett fint skohorn tillverkat av en rundstav av ek samt kommer med en fin liten läderdetalj för upphängning.

img_0968

img_0982

f-3033-1472488781

Nya tjusiga dagsbädden Pulse Daybed tillverkad av finaste ek ser vi här och även tidskriftssamlaren Pulse Magzine Holder tillverkad av återvunnet platsmaterial. Att placera antingen  bredvid eller integrerad  som på nedersta bilden

img_0976

Här ovan ser vi nya fåtöljen Miskito Chair  som är hopfällbar och tillverkad av ask och går att få i antigen en röd eller grön variant.

img_0978

img_0973

Indskud Table  är en serie sideboard tillverkade av ask. Borden finns i två olika höjder och har en löstagbar bricka som topp.

img_0970

Turn Bench ett fint litet bord med runda former och i Turn-serien hittar vi även en ny fin spegel .

img_0980

Champagne Table, ett litet smäckert bord tillverkat av stål och som har små fina mässingsdetaljer nedtill, ett bord som med lätthet passar in i stort sett var som helst i hemmet.

img_0979

Wire Shelves , vägghängda små hyllor tillverkade av stål och ask.

img_0977

Den nya runda spegeln heter Fullmoon Mirror och har en liten detalj tillverkad av askträ som sitter i nederkanten av spegeln.

img_0956

Nebulosa Bed Linen är designade av designstudion All the Way to Paris och producerade i 100% ekologisk bomull.
Nebulosa betyder stjärnklar himmel och ger på sätt och vis en egen stjärnhimmel i sovrummet.

img_0963

img_0975

img_0962

img_0961

Edge-serien utökas med flera nya produkter, mässingsfaten visade jag i mitt förra inlägg och även de nya vaserna har jag visat sedan tidigare.
Helt nya för nu är däremot tekannan, tekopparna och mjölkkannan.

img_0966

img_0967 Pressbilder Skagerak

Bland nyheterna hittar vi en hel del nya produkter till köket som skärbrädor, fat och inte minst de tjusiga salladsbesticken som heter Leaf Salad Servers
Vill du kika närmare på alla de nya produkterna så skynda vidare till www.skagerak.dk

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

1 kommentar

  1. Inredningshjälpen: Skagerak lanserar Hven

    […] flesta andra nya produkterna tror jag att jag visat tidigare i detta inlägget, men några nya accessoarer fick hänga på bl.a. lilla vägghyllan Norr designad av Ditte Buus, […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *