img_1290

Nu händer det minsann lite grejer här hemma hos oss och lucky me som har en alldeles egen handyman som snällt och mycket tålmodigt ställer upp och fixar och donar och målar till mig.
När jag kom hem var det nämligen ommålat enligt mina instruktioner i vardagsrummet med den rosa kulören Jotun Lady 3302, som såg väldigt ljus ljus rosa ut på själva färgprovet.
I verkligheten blev det betydligt mer rosa än vad jag (och min man) hade tänkt oss så det blev till att göra om igen på studs.
Ja, jag sa ju att han är snäll och har tålamod med mig och mina idéer.

3d7a7953


Så för att visa min uppskattning har jag idag som en överraskning beställt en ny fin Dunjacka , en varm varm hösttröja och en skjorta från Morris till min man, det tycker jag att han är mer än värd efter allt besvär. Min tröja som jag har på mig är också från Morris och så skön att jag funderar på att slå till på en i blått också.

image

Så nu är det ommålat igen men faktiskt har vi sparat en fondvägg av den rosa kulören tillsvidare för det blev faktiskt ett bra alternativ, iallafall just nu, imorgon kan det vara helt andra idéer som gäller.

Kram

*inlägget innehåller affiliatelänkar

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *