FF for Fantastic Food – Domes Noruz Chania

av | sep 10, 2016 | Hotelldesign, Okategoriserade, Resor

img_0782

När jag reser, både i arbete och privat så är jag otroligt noga med vilka hotell jag väljer, det ska vara value for money, bekvämlighet, lugnt och skönt, god service, gärna fin design och  även riktigt bra mat som serveras på hotellet, så att man slipper lägga onödig td på att fara runt för att leta efter restauranger.
Ja, det är sådant som attraherar mig som person och så här långt känner jag att Domes Noruz lever väl upp till mina förväntningar.

Huvudrestaurangen Zeen Restaurant ligger nere vid stranden med tjusig havsutsikt, och där kan man äta både frukost, lunch och middag.
En avslappnad alá Carte restaurang med internationell meny med inriktning mot det italienska köket snarare än det grekiska, och där har vi ätit frukost och sen lunch idag.

img_0780

img_0787

img_0786

Inredningsstilen är väldigt mycket nordiskinspirerad och restaurangen med härlig loungekänsla är inredd med ljusa träslag, grå och beige textilier med grov struktur typ linne, hampalindade stolar, vackert mönstrat stengolv och små krukor på borden som påminner lite om näver.

image

img_0784

Maten serveras på rustikt porslin i olika former och kulörer, och jag har kikat inunder några av dem och en del verkar komma från varumärket Serax.
Och grekisk sallad i all ära men finns det sallad med grekisk krämig getost och rödbetor på menyn, då är det ingen som kan stoppa mig från att välja den rätten, så himla gott.
Här serverades den dessutom med en helt perfekt balanserad citrondressing som blev pricken över det berömda i:et.

*Boendet i samarbete med Domes Noruz Chania

Short translation: I love the interior style in the main restaurant at Domes Noruz Chania.
This is a beach side all day restaurant, lounge feeling and soft casual, where they serve delicious fresh food.
Today I had a salad with goat cheese and beetroots for lunch and it was so tasty!

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *