Höstens finaste belysning!

av | sep 28, 2016 | Affiliate, Inredningshjälpen tipsar!, Okategoriserade

Hösten och vinterns mörka och ibland lite trista månader, iallafall fram tills det nalkas julförberedelser, kräver en hel del mysig belysning i hemmets alla vinklar vrår.
Flera små olika belysningskällor i ett och samma rum är att fördra framför en stor belysningsenhet om man vill få till det riktigt hemtrevligt och med behagligt ljus.
Här nedan har jag satt ihop ett collage med fina belysningsarmaturer av skiftande karaktär, ja det finns garanterat något för alla och en var.
Den som är observant ser säkert att jag även smugit in en adventsljusstake, som en katt bland hermelinerna, och ja det är i tidigaste laget med julbelysning men de finaste brukar alltid gå åt först!

*Inlägget innehåller affiliatelänkar

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

2 Kommentarer

  1. Inredningshjälpen: Höst boosta ditt hem!

    […] krypa allt närmare, och då är mitt bästa tips att att höst boosta hemmet ordentligt. Satsa på snygg och bra belysning, värmande textilier i höstens kulörer, mysbelysning i form av ljuslyktor och ljusstakar med […]

    Svara
  2. Inredningshjälpen: SUSPENCE™ by GamFratesi

    […] inte alls så länge sedan så tipsade jag er här i bloggen om hel massa fina belysningsalternativ nu när vi går mot allt mörkare tider. En av de lamporna som jag tipsade om då var Suspence™, […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *