Connect and get together with MINILiving

av | sep 19, 2016 | Design, LDF2016, Mässor, Okategoriserade

3d7a7561

MINILiving-utställningen som görs av MINI under London Design Festival 2016, handlar mycket om att inspirera oss vi att se med lite andra ögon på staden och dess olika möjligheter för platser där vi kan mötas och samsas om de resurser som finns, kommunicera på ett nytt sätt osv.
Och när man utforskar okända områden dyker det såklart upp helt nya möjligheter att knyta nya kontakter, utbyta erfarenheter sinsemellan osv.

img_1066

img_1051

Vi som har blivit inbjudna av MINI för att ta del av utställningen här i London, är på sätt och vis levade bevis på just detta.
För om det inte hade varit för den här utställningen så hade jag aldrig träffat de personerna som jag har lärt känna under vår första dag här igår.
Vi kommer alla från olika länder och med helt olika bakgrund osv, och det som fört oss samman är sociala medier, intresset för design, arkitektur och hållbarhet, och antagligen även för att vi är lite nyfikna!

img_1077

img_1075

Här i mitt inlägg ser du bilder från Connect Space, och som du ser är det som en ett levande vardagsrum som placerats mitt i stadens brus.
Och när man är där inne omhuldad av all grönskan och kommer ganska så tätt inpå varandra så uppstår det nya kontaktytor och massor med nya samtalsämnen, jag lovar!

img_1076

Och på kvällen var hela härligheten reserverad för oss för en drink innan det var dags för middag på hotellet.
Att uppleva samma miljö dagtid respektive kvällstid blir två helt olika upplevelser inte minst på grund av ljuset, ljuden och temperaturen utomhus.

img_1074

img_1063

Allt material som användts för att bygga utställningen kommer att återanvändas till andra byggprojekt när festivalen avslutas, och alla växterna har redan i förväg adopterats av skolor och andra institutioner runt om i London.
Och ja, hade jag kunnat ta med några av dem hem på flyget så hade jag gärna gjort det.

img_1072

Efter drinken var det alltså dags för middag på The Hoxton Grill, och där fortsatte samtalen och utbytet av erfarenheter oss emellan och det var garanterat en dag och kväll som jag kommer att minnas länge.
Maten som serverades var så himla god och sällskapet så trevligt, att jag glömde bort att fotografera, men thats life!

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *