Balkongdrömmar (sponsrad video)

av | sep 14, 2016 | Annons, Okategoriserade

Ett av de vanligaste sökorden när man ska köpa ny bostad är ordet BALKONG, och visst är det fullt förståligt?
Att ha en egen balkong, en uteplats att njuta av fastän man bor i en lägenhet, kanske mitt i storstan, är ju hur härligt som helst när man vill sitta ute och äta frukost, lunch eller varför inte middag?
Vår balkong som är en riktig citybalkong är tyvärr lite i minsta laget för att möblera med bord och stolar så att man kan sitta där och njuta, men liten och naggande god för att plantera lite växter, vädra sängkläder osv.
Och har man ingen balkong alls, och trånar missmodigt mot grannens fina dito, ja då kan man ju alltid drömma och fantisera om att få möjlighet att skaffa sig en på ett eller annat sätt och vis.
Drömmar och olika önskemål som man har i livet är helt klart till för att uppfyllas, och om du kikar på videon här nedan som jag visar i samarbete med Danske Bank, så visas det prov på hur det kan gå när man både har ambitioner och är påhittig som få.
Tänka att få en sådan överraskning servare till frukost!

Överraskningar och oväntade roliga saker som sker förgyller livet, och visst borde det roligt att bli överraskad på ett liknande sätt som du nyss såg?
Överraskningar innebär ju oftast att någon har tänkt till lite extra och vill visa sin kärlek, ja så tänker åtminstone jag.
Nästa steg vore kanske att ta reda på om det faktiskt finns möjlighet för boststadrättföreningen eller kanske hyresvärden, vad vet jag, att slå till på en förbättring med permanenta balkonger?
Det mesta i livet är faktiskt fullt möjligt om man vill och arbetar för att det ska bli så som man har tänkt!

*Inlägget är skrivet i samarbete med Danske Bank

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *