Vakna och ha sommaren åter

av | sep 10, 2016 | Hotelldesign, Okategoriserade, Resor

img_0765

img_0768

Hej lördag i Chania!

Idag vaknade jag upp riktigt tidigt, det måste ha varit solen som letat sig in i vårt rum och väckt mig så jag skulle komma upp i tid för att njuta av solen och de härliga omgivningarna här på Domes Noruz.
Och när det ser ut så här precis framför nästippen när man har stigit upp, är åtminstone inte jag speciellt svårflirtad!

image

fullsizerender

När man nyss anlänt till ett helt nytt hotell, bokstavligt talat, är det ju fasligt spännande att ge sig ut och utforska området och se vad som finns.
Så det gjorde jag nu tidigt imorse så ny vet jag var jag hittar gymet, hotellets SPA, restaurangerna, de olika poolerna, baren med dunderfin utsikt, stranden osv.
Domes Noruz öppnade för ganska exakt en månad sedan och det syns att allt är helt sprillans nytt och fint, och dessutom är det oerhört rent och välstädat överallt.
Tjusig men samtidigt sparsmakad design över det hela och för mig är känslan lite som när man är i Asien på ett fint hotell där.

Hotellet ingår i Autograph Collection Hotels, och är ett 5-stjärnigt hotell bara för vuxna, en lugn och skön plats att vistas på med det där lilla extra.

img_0767

img_0763

3d7a7212

image

En bättre lördag helt enkelt med sol och förhoppningsvis ett och annat bad, ja som du ser så ligger havet precis nedan för hotellet, och dessutom finns det två stora pooler att välja mellan samtidigt som nästan alla rum eller sviter har egna små pooler.

Ha en riktigt härlig lördag!

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

Short Translation: Woke up this morning and suddenly it was summer again! What a great way to start the weekend at Dome Noruz Chania in Crete, could’nt ask for more!
The hotel is part of Autograph Collection Hotels and opened about one month ago.
Is brand new, it’s flawless and got that sparkle of luxury in every detail.
Now, let’s hit the beach and have a lovely day!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *