Happy Friday på Domes Noruz

av | sep 9, 2016 | Design, Okategoriserade

3d7a7290

Ni vet känslan när man först skyndat sig som bara den till flygplasten, stått i kö för säkerhetskontroll i en evighet och sen nästan fått rusa direkt till gaten, somnat som en stock på planet innan det ens lyft och sen vaknar förvånad i ett helt annat land.
Grekland eller rättare sagt Kreta och Chania den här gången.
Också kommer man fram till hotellet och får ett hjärtligt, varmt välkomnande med bubbel, blommor och godsaker, ja då blir det verkligen Happy Friday!

3d7a7288

3d7a7179

Som jag berättade tidigare så är jag inbjuden av hotellet (boendet i samarbete med dem) för att dela med mig av min upplevelse här via bloggen och instagram, och det var jag så klart inte sen att tacka ja till.
Att blogga om resor och fina hotell parallellt med övrig inredning och design passar hur bra som helst, och att få i lite mer av den varan har varit ett av mina mål under året, vilket jag lyckats riktigt bra med tycker jag.
Så nu får du hänga med mig på nästan helt nyöppnade Domes Noruz Chania under några dagar, det hoppas jag att du kommer att gilla!

Happy Friday!

Short translation: This week I’m invited to the newly opened luxury hotel, Domes Noruz Chania. We just arrived to the hotel, and blown away by the beauty and the warm welcome from the staff.
Happy to be here, happy Friday!

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *