Reseinspiration & Inredningsnyheter

av | aug 20, 2016 | Okategoriserade, Resor

DSC_0995

Den här veckan har verkligen varit kontrastrik, det kan man nog lugnt påstå.
Du som följer bloggen har dels bjudits på hur mycket fina inredningsnyheter som helst, men även glimtar från min vardag som just nu utspelar sig i Turkiet där jag bjudit på reseinspiration med temat sol & bad.
Hade jag inte varit inredningsbloggare, så skulle jag helst av allt velat driva en reseblogg fullt ut, ja nu när jag tänker efter så är det min önskedröm.
Drömma får man!

bild

Och nu har jag snart fyllt kvoten av härliga baddagar för den här gången, vardagen väntar och med arbete i Stockholm i nästa vecka med pressvisningar, Formex, möten och lite mingel på schemat.
Kontraster, från det ena till det andra och så håller det på nästan jämt.

DSC_1073

Dagens bilder är tagna på stranden som hör till hotellet som vi bor på, ingen paradisstrand som den här men tillräckligt fin ändå, inte sant?
Och jag som älskar att bada, räknar alltid ner mot hemfärd i antal bad som jag kan tänkas hinna med, och nu är det endast ett fåtal kvar den här gången.

Trevlig kväll!

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

2 Kommentarer

  1. Christina

    Sensatori Side Sorgun är ett fantastiskt hotell. Har bott på vuxendelen i augusti 2015 och maj 2016. Eftersom vi aldrig badar i pool så gällde stranden där solsängarna står med ett stort avstånd så ingen trängsel där. Ömer servade alla gäster med handdukar. Dock var stranden vid havet lite stenig vid strandkanten. Får hoppas att läget förändras i Turkiet så man kan åka tillbaka, nu är det Big No för mig tyvärr.

    Ömer Nur

    Svara
  2. admin

    Jag förstår lite hur du resonerar, men som det ser ut just nu i världen så är det ju i princip farligt att åka överallt och ja faktiskt även att vistas i Sverige om man ska vara helt krass.
    Om ca två veckor åker vi till Paris vilket även det anses som farligt just nu, men det går inte att sluta leva eller bara stanna hemma pga oroligheter osv i världen.

    Mvh Anette

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *