Classic Collection AW 2016

av | jul 26, 2016 | Design, Okategoriserade

Classic Collection20484

Som du kanske har förstått den senaste tiden, så håller vi på och light renoverar i vår sekelskifteslägenhet den här sommaren.
Inga stora förändringar, utan ytskikt som behöver förnyas, slipning och vitvaxning av brädgolven som är de samma som då huset byggdes 1906, dito dörrar som behöver målas, fönsterbrädor osv som behöver ses över osv.
Och som vanligt när något sådant påbörjas så sätts bollen i rullning och det ena ger det andra..
Igår beställde jag (host host) en ny soffa med viss modifikation för jag har tills på fredag på mig att bestämma mig för textil, kulör och storlek mm och ångesten är total.
Också letar jag eventuellt nya mattor åtminstone en ny till sovrummet, och hamnade hos Classic Collection och blev förtjust i deras höstnyheter som kommer inom kort.

Classic Collection20495

Classic dag 220847

Classic Collection20488

Grått, blått och Art Deco mönster sätter stilen, och lite beroende av hur man inreder med övriga ting i rummet så ändrar mattan rummets karaktär eller kanske tvärtom?
Mattor som denna här ovan, som mer har ett strukturmönster helt i samma kulör faller mig i smaken som inte vill ha allt för mycket brokiga mönster i min inredning.

Classic dag 220823

Classic dag 220866

Classic dag 220828

Classic dag 220789

Classic dag 220800 Pressbilder Classic Collection

De fina sammetskuddarna från Classic Collection har jag ju visat här hos mig förut, himla fina, och de finns i en mängd olika kulörer.
Besöker du Formex i augusti så passa på att besök Classic Collection som ställer ut och visar alla höstnyheterna där.
Ska bli kul att se produkterna i verkligheten, klämma och känna!

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

1 kommentar

  1. Inredningshjälpen: Moroccan White

    […] Plädarna på bilden kommer båda från Himla, en av linne och en av lammull. Vill du förresten spana in fler fina mattnyheter från Classic Collection så kika HÄR. […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *