Ett dygn på Upper House

av | maj 14, 2016 | Hotelldesign, Okategoriserade

IMG_0507

Nu i veckan när vi var uppe i Göteborg så sov vi över två nätter på Upper House som ingår i Gothia Towers fast en lite lyxigare variant, med tillgång till de allra översta våningarna, deras SPA, en egen frukostmatsal, takterrass, förnämlig service osv.
Jag har bott på en hel del olika hotell i Göteborg, så nu var det på tiden att testa om Upper House verkligen är så bra som alla påstår.
Vaknade upp med bilden ovan rakt i ansiktet, här snackar vi utsikt över Liseberg och halva Göteborg!

IMG_0502

IMG_0503

IMG_0501

IMG_0500

Onsdagens kontor!
På förmiddagen jobbade jag undan sådant som behövdes fixas och sen väntade möten med kunder i Göteborg.
Vi tog en sen lunch utomhus på Mr P (omg såå gott) och sen skyndade vi tillbaka till hotellet eftersom jag ville testa deras SPA.

IMG_0509

IMG_0505

IMG_0504

Gymmet, inomhuspoolerna osv var jättefint och fräscht, det fanns gott om utrymme och inte en massa folk att trängas med.
Hela härligheten finns dessutom på våning 20 så utsikten är magnifik.

IMG_0508

IMG_0506

Självklart testade jag även utomhuspoolen som hänger utanpå själva tornet och man kan se rakt ner genom botten på bassängen.
Inget för höjdrädda eller för personer som får tvångstankar lätt, hahaha.
Jag älskar ju som bekant att bada, men blev pyttelite besviken eftersom vattnet i poolen var väldigt varmt och det var ju sommarvarmt i luften.
Lite kyligare vatten i poolen så plumsar jag gärna i igen!

IMG_0511

På kvällen hade vi bokat bord på Toso som vi hört mycket gott om men som vi aldrig testat tidigare.
Jag älskar restauranger som serverar smårätter med asiatisk touch så jag fick helt klart mitt lystmäte stillat, men nästa gång kommer jag inte att välja några av rätterna (läs Korean Pancake och Ceviche) som jag valde, men merparten var mycket mycket gott och prisvärt.

IMG_0514

IMG_0513

IMG_0510

IMG_0516

IMG_0515

Efter ännu en god natts sömn väntade en supergod frukost i matsalen på 25:e våningen.
En delikat liten buffé med delikatesskänsla med produkter från lokala producenter, ekologiskt osv och deras hemmagjorda müsli med rostade nötter och frukt funderade jag på att smuggla med mig hem i handväskan.
Det fanns även en meny att välja varma smårätter ifrån, testa deras äggröra, den godaste jag ätit!

Så här på sluttampen kan jag även tillägga att detta inlägget är helt osponsrat, en hotellupplevelse som jag delar med mig av, precis som så många andra gånger när jag bor på hotell.
Min ärliga mening rakt upp och ner och jag kan varmt rekommendera dig att bo på Upper House i Göteborg, både för arbete och nöje.

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

4 Kommentarer

  1. Karin

    Ser ju helt underbart ut , så fint !

    Svara
  2. Julia

    Jag och maken var på Upper House samtidigt som ni, jag fullkomligt älskade det! Jag bad snällt om att få köpa några portioner av choklad- och nötmüslin, de hade inte tillräckligt mycket för att sälja men jag fick med mig en liten påse ändå 🙂

    Svara
  3. Inredningshjälpen: Min födelsedag idag!

    […] startade ju redan i tisdags med Frida’s härliga vårfest, följt av ett härligt dygn på Upper House i Göteborg och igår var det ju Eurovison-fest för hela slanten för en schlagerälskare som mig. […]

    Svara
  4. Inredningshjälpen: Don’t Disturb

    […] checkade vi in på Upper House i Göteborg igen, härligt att vara tillbaka och trot eller ej men fick till och med samma fina rum […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *