MENU i Milano med Modernism Reimagined

av | apr 15, 2016 | Design, iSaloni Milan 2016, Mässor, Okategoriserade

image

Jag är egentligen inte förtjust i att visa bilder tagna i olika mässmontrar här i bloggen, de bilderna blir oftast väldigt konstiga med skuggor osv men jag gör ett undantag nu i några inlägg trots allt.
I samma hall som Ethimo’s monter står nämligen danska Menu vars produkter jag verkligen gillar, så där knäppte jag några bilder i förbifarten.
Indelat i olika rum fanns de fina produkterna uppställda under namnet Modernism Reimagined, och ja det är samma produkter som visats tidigare i år på IMM Cologne och på Stockholm Furniture Fair 2016.

image

Senapsgult, saffran mot orange och ja egentligen alla kulörer som innehåller röda pigment och RÖTT är välrepresenterat i Milano i år.
Inget som kittlar mina sinnen direkt, vad tycke du om starka klara färger som rött, gult, grönt och marint?

image

image

Inget nytt sen senast alltså, men uppdaterat i nya kulörer och kollektionen visade jag ju här i bloggen redan i början av året med hjälp av fina pressbilder .
Den här montern är faktiskt en av väldigt få på mässan som inte bjuder på en mönster och kulörexplosion av sällan skådat slag, det är nämligen det som gäller på Salone del Mobile i år, men jag återkommer till det senare.

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *