Finaste ägget

av | mar 17, 2016 | Okategoriserade, Påsk

IMG_9416

Påsken är som sagt snart här och jag känner ingen stress, för jag är väl inte den som pyntar så värst mycket vare sig till julen eller påsken.
Och ska jag var helt ärlig så är det ganska skralt med påskpynt i gömmorna här hemma hos oss, är vi hemma under påskhelgen brukar jag gå all in med blommor osv, men inte så mycket mer utöver det.
Hur gör du?

IMG_9419

IMG_9418

Idag kom jag dock på att jag fått det finaste ägget man kan tänka sig i en presspåse nyligen, ja jag talar såklart om de fina porslinsäggen från Royal Copenhagen.
Så fina att jag funderar på att slå till på några till att hänga i i påskriset (inte i fikonträdet såklart) i nästa vecka.

IMG_9417

IMG_9415

Påskgodiset är jag dock inte sen att hugga in på, de där gula skumkaninerna (smakar som skumtomtar fast ännu godare) har jag fått någon slags craving för, så om de tar slut i Malmö med omnejd så vet ni vem som har varit framme (haha)

Kram

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

1 kommentar

  1. Nini Tjäder

    Har du tagit ur ditt fikonträd ur krukan? Visserligen vet jag att fikonträd är extremt törstiga (i alla fall är mitt det) men tål de att stå enbart i vatten? Måste man inte tillföra näring till vattnet, dvs den näring de annars får genom jorden?

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *