Stockholm Furniture & Light Fair 2016 – Guest of Honor utställningen

av | feb 11, 2016 | Design, Mässor, Okategoriserade, Stockholm Design Week 2016, Veckans Inredningsnyheter

3D7A1534

Redan förra året när nyheten om vem som skulle få den äran att bli årets Guest of Honor under Stockholm Furniture & Light Fair 2016, så berättade jag här i bloggen att det var inga mindre än Edward Barber & Jay Osgerby.
och som traditionen bjuder så är det även dem som skapat utställningen på entrétorget.

3D7A1530

Ni kanske minns att jag verkligen gillade förra årets entréutställning som skapades av Ilse Crawford, det var en sån varm, inbjudande och härlig plats där människor samlades och hade möten, flyttade runt och kollade in alla små saker och detaljer som fanns där.
Man kan säga att det då handlade mer om själva inställningen till inredning och design, om hur vi formar och lever våra liv med och igenom allt det som vi omger oss med.
Om hållbarhet, kärleken till de enkla vardagstingen och, ja jag skriver det igen, att våga inreda så att det stämmer överens med ens egen personlighet.
Årets utställning är om ni ursäktar mig, fin men sååå himla tråkig och platt.
Fina (kontors) möbler uppställda på rad i tre olika ”korridorer” och sen inte så mycket mer.

gr

3D7A1557

er

Jag lägger inte så mycket energi på att detta inlägget, jag vill hellre fokusera på det som känns positivt för mig personligen och sådant som jag spanat in och gillar lite extra mycket.
MEN rispapperlamporna hägnades i olika nivåer gillar jag, jättefina!

3D7A1565

Fr

3D7A1577

Jag lyssnade även på deras Design Talk Thinking and Making som jag tyckte var riktigt bra, så det kan jag varmt rekommendera er att gå och lyssna på om ni besöker mässan.

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

1 kommentar

  1. Inredningshjälpen: Stockholm Furniture & Light Fair 2016 – till sist!

    […] hos dem. På bilden ser nu realanserade fåtöljen Glove designad av Barber & Osgerby årets Guest of Honour på Stockholm Furniture & Light […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *