Dux Inspiration – Design Party

av | feb 11, 2016 | Design, Mässor, Okategoriserade, Stockholm Design Week 2016

image

Under Stockholm Design Week avlöser den ena partykvällen den andra och i går var det alltså dags igen.
Jag startade kvällen med veckans trevligaste middagsbjudning som jag blivit inbjuden till av DUX, eller rättare sagt kanske man ska säga familjen Ljung.
Det är ju som ni kanske vet den fjärde generationen med härliga Charlotte Ljung i spetsen som driver det anrika familjeföretaget idag.
Middagen hölls på Nobis Hotel och det var SÅ trevligt.

image

På översta bilden ser du glimt ifrån deras sprillans nya look book som gjorts av stylisten Alexandra Ogonowski och fotografen Kristofer Johnsson .
Båda var på plats och vi hade en trevlig pratstund, jag är ett stort fan av Kristoffer och har ofta visat hans magiskt fina bilder här hos mi,g så det var kul att få träffa honom, såklart.
Nya sängen Dux Inspiration med supersnygga läderdetaljer fanns på plats för beskådan, jag bloggade ju om denna i förra i veckan om du vll se en riktigt fin pressbild av sängen.

image

Middagen hölls i Caina, Nobis Hotel’s italienska restaurang och maten där är verkligen god.
Carpaccio och röding samt en smarrig dessert hann vi mums i oss innan det var dags att tacka för en trevlig middag och styra kosan mot ett snabbt NK och deras designparty.
Där var det fullt ös när vi kom dit, och trot eller ej men det blev även en stund på dansgolvet för min del tillsammans med härliga vänner.

Vilken kväll!

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

2 Kommentarer

  1. Inredningshjälpen: Dux Inspiration – The Journey

    […] säkert minns så berättade jag om en av förra veckans trevligaste kvällar då Dux arrangerade en supertrevlig middag på Nobis Hotel. Kvällar som dem minns man länge! Under kvällen fick vi bläddra i deras […]

    Svara
  2. Inredningshjälpen: En liten teaser från Dux

    […] kommer att premiärvisas under Stockholm Furniture Fair och Stockholm Design week 2017. Precis som förra året så kommer Dux att hålla till på ett av mina favorithotell, Nobis Hotel istället för att vara […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *