AEO – Dancing Dune

av | jan 22, 2016 | Design, Formex, Mässor, Okategoriserade, Veckans Inredningsnyheter

Fredag kväll och klackarna i taket!
Nej jag skojar med Dig, för efter att ha avverkat två mässor på en och samma vecka är jag faktiskt helt slut både i fötterna och i knoppen.
Igår och idag har jag varit på Formex och före dess på IMM Cologne, mina små nedslag från Cologne hittar du samlat HÄR, och mina intryck och bilder från Formex kommer inom kort förutom en lite extra fin nyhet som jag vill visa redan idag!

IMG_8338 Foto Inredningshjälpen

Här ovan ser ni nämligen en glimt från keramikern Anna Elzer Oscarsson’s sprillans nya och fina keramikkollektion skulpterad i 3D.
Ett samarbete mellan AEO och Porslinsfabriken i Lidköping som heter Dancing Dune, och som innehåller en rad produkter för att duka och dekorera vackert.
Kollektionen stämmer väl överens med de rådande tendenserna där tradition, hantverk, hållbarhet och genuinitet står i fokus.
Tummen upp för svensk design och produkter som är tillverkade i Sverige, och om ni vill kika närmre på Dancing Dune så ska ni absolut kolla in den här filmen där man får kika närmare på produkterna på ett riktigt coot sätt!

Tack för en trevlig pratstund Anna, och stort lycka till!

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

1 kommentar

  1. Inredningshjälpen » Riff i ny version

    […] pressbilder, och roligt att Anna Elzer Oscarssons fina keramikvaser Dancing Dune fick hänga med bild, tycker jag. Fotograf: Jonas […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *